Referenties

In het 16-jarig bestaan van ons bedrijf hebben wij met vele bedrijven van verschillende aard en honderden personen met uiteenlopende - over het algemeen leidinggevende - functies gewerkt.

De omvang van de bedrijven varieert van multinationals tot MKB bedrijven. Onderstaand een greep uit de bedrijven die wij tot ons klanten mogen rekenen.
- AKZO Nobel, Sassenheim
- Corus IJmuiden
- Randstad
- Achmea Vitale
- Achmea Zorg
- Schiphol Group
- WZH
- NedTrain
- Staalwerk, IJmuiden
- Trigion
- SNS Bank
- Hogeschool van Amsterdam
- Gatsometer
- CC Zorgadviseurs
- AWVN
- Tronox Pigments (Holland)
- Pensioenfonds Zorg en Welzijn
- Ministerie van Defensie
- Zorginstellingen Pieter van Foreest

Certificering en klanttevredenheidsonderzoek

Gedurende het inmiddels 16 jarig bestaan van Van Breemen & Partner bv, is ons werk gehonoreerd met het predicaat CEDEO erkend. We hebben besloten na 15 jaar die overeenkomst met CEDEO niet meer te verlengen en zijn wij als zodanig niet meer gerechtigd het logo te voeren. In ons bestaan zijn we meerdere malen gecertificeerd.

Enkele citaten uit het CEDEO-verslag van deelnemers aan de workshops en programma's:
"Hij haalt het beste uit elk mens", "Je wordt op weg geholpen met de volgende stappen en keuzen. Er gebeurt veel meer dan je had verwacht.", "Het is zeer verfrissend en verruimend, een ervaring bijna niet in woorden uit te drukken. Het werkt door in je gehele leven."

Het volledige verslag van het onderzoek zullen wij u graag op aanvraag toesturen. Onderstaand geven wij u het overzicht van de scores uit het verslag van CEDEO 2006.

Klanttevredenheidsonderzoek CEDEO (citaat CEDEO verslag)

Erkenningen en lidmaatschappen

Van Breemen & Partner bv is lid van en werkt volgens de beroepscode van NVO2 - Nederlandse Vereniging van Opleiders - en NOBCO - Nederlandse Orde Beroepscoaches. Van Breemen & Partner bv is gecertificeerd door het Nederlands Mediation Instituut (NMI).

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren